lunes, 11 de febrero de 2013

more film!


What a great weekend at the Filmwerkplaats!

Aquest cap de setmana he estat seguint un curs al nostre estimat taller, Filmwerkplaats.WORM, Rotterdam. El convidat era en Takashi Makino, un japonès molt jovenet, diria que té un any menys que jo (25?), que ha projectat la seva pel·lícula al Festival Internacional de cine de Rotterdam i a altres llocs. 
M'agrada molt la seva filosofia ja que diu que intenta generar imatges amb molt "noise" de forma que la ment quedi lliure per interpretar el que un o una vulgui, exactament el que jo penso! 

En Takino també ensenyará la seva pel·lícula al Sonic Acts, un dels dies que la nostra Instal·lació Eucariotic Punk esta en marxa, així que en Nenad i joe ls hem convidat a que vinguin a fer una ullada (ell i la Rei, també una noia que treballa amb cel·luloide i també és la seva parella).
Aquí us deixa el test que he fet durant el taller. És recomanable que ho mireu amb un filtre gris davant d'un dels ulls, ja que el film conté material amb Pulfrich effect.





Noise Film Test 3.1 from klararavat on Vimeo.


Haig de dir que després d'aquests dos últims dies m'estic plantejant graduar-me amb una peça de 16mm encontes de video...

No hay comentarios:

Publicar un comentario